Queen Bees

Queen Bees

Janet Poindexter: Okay, ladies, let's go. Let's go! Remember, sweat is just fat crying for attention.

Queen Bees är en underhållande och humoristisk film regisserad av M. Handlingen kretsar kring Helen Wilson, en äldre kvinna som nyligen har flyttat in på ett pensionärsboende. Det hon inte väntade sig var att finna en värld av lustfyllda änkor, grymma bridgeturneringar och en grupp av elaka tjejer som styr och ställer.

I rollen som Helen Wilson finner vi den fantastiska Ellen Burstyn, vars karaktär tar oss med på en resa full av fängslande och ofta oplanerade äventyr. James Caan spelar också en viktig roll som en frispråkig och charmig man vid namn Dan, som blir Helens oväntade romans.

Ann-Margret är ytterligare en lysande skådespelare i denna film och ger liv åt karaktären av Anne, en självsäker och karismatisk kvinna som är en del av den elaka tjejgruppen.

Queen Bees är inte bara en film om åldrande och konsekvenserna av att bli äldre, utan den erbjuder också en humoristisk och rörande blick på livet på ett pensionärsboende. Med en fantastisk ensemble cast och en välskriven historia blir denna film en njutbar och underhållande upplevelse för alla tittare.