Sicario 2: Soldado

Sicario 2: Soldado

Matt Graver: Fuck it all. Wipe it clean.

Sicario 2: Soldado är en spännande och actionfylld film regisserad av S. Handlingen kretsar kring CIA-agenten Matt Graver, spelad av Josh Brolin, som får i uppdrag att bekämpa de mexikanska drogkartellerna efter ett terrorattentat i Kansas City. Misstankarna är att dessa karteller har smugglat terroristerna över gränsen till USA.

För att kunna underminera kartellerna bestämmer sig Graver för att skapa en konflikt mellan dem. För detta ändamål anlitar han den gåtfulla Alejandro, spelad av Benicio del Toro, som har personliga hämndmotiv då hans familj blivit mördad av en kartelledare.

Men saker och ting tar en oväntad vändning när planen inte går som förväntat. Graver och Alejandro hamnar mitt i en farlig och kaotisk situation som hotar deras säkerhet och deras ursprungliga uppdrag.

Sicario 2: Soldado erbjuder en intensiv och dramatisk handling, samt imponerande skådespelarprestationer. Benicio del Toro, Josh Brolin och Isabela Moner är några av de talangfulla skådespelare som bidrar till att göra denna film till en spännande och minnesvärd upplevelse för publiken.