Love, Rosie

Love, Rosie

Rosie Dunne: But if I go to Boston, mom will never speak to me again.
Dennis Dunne: Well, if you don't go, I won't. The choice is yours.
Manager: [Manager comes and reminds him that he is being late] Dennis!
Dennis Dunne: And do me a favour; come back and take that prick's job.

Love, Rosie är en hjärtevärmande och romantisk film regisserad av C. Handlingen kretsar kring Rosie och Alex, två bästa vänner som har vuxit upp tillsammans. Men deras tillvaro förändras drastiskt när Alexs familj oväntat flyttar till USA.

Trots avståndet och det nya livet kämpar Rosie och Alex för att upprätthålla sin djupa vänskap över åren som går. De vänder sig till brev, telefonsamtal och senare även till sociala medier för att hålla kontakten. Utan att veta om det, sätter de båda allt på spel för att bibehålla sin unika relation.

Under årens gång går både Rosie och Alex igenom olika utmaningar och romantiska förhållanden. Men en sak förblir konstant – deras starka känslor för varandra. De frågar sig själva om de någonsin kommer att kunna återuppta det som en gång var, om de någonsin kommer att kunna hitta tillbaka till varandra.

Lily Collins och Sam Claflin, som spelar Rosie och Alex, porträtterar på ett otroligt sätt de känslor av längtan, hopp och förlust som deras karaktärer upplever. Deras kemi på skärmen är tydlig och hjälper till att förankra publiken i deras kamp för kärlek och vänskap.

Love, Rosie är en film som berör och får oss att tro på kraften i sann vänskap och kärlek. Det är en charmig och rörande historia om att navigera genom labyrinten av livet och om att aldrig ge upp hoppet.