Jack the Giant Slayer

Jack the Giant Slayer

Elmont: Fear of heights?
Jack: Fear of falling.
Elmont: Well then don't fall!

Jack the Giant Slayer är en spännande actionfilm regisserad av Bryan Singer. Handlingen kretsar kring kriget mellan människor och jättar som får nytt liv när de gamla legender som berättades som sagor blir verklighet. Jack, spelad av Nicholas Hoult, blir oväntat indragen i striden när han måste bege sig till jättarnas rike för att rädda den vackra prinsessan Isabelle, porträtterad av Eleanor Tomlinson, som har blivit kidnappad.

För att utföra detta uppdrag behöver Jack allierade och han får hjälp av den tappre riddaren Elmont, spelad av Ewan McGregor, och hans modiga soldater. Tillsammans måste de ta sig igenom farliga landskap och klättra upp på bönstjälkarna som leder till jättarnas rike.

Filmen erbjuder en spännande mix av äventyr och fantasy, med imponerande specialeffekter och actionsekvenser. Nicholas Hoult imponerar som den oförskräckta Jack, medan Eleanor Tomlinson bringar både skönhet och mod som prinsessan Isabelle. Ewan McGregor lägger till en extra dimension till filmen med sin skickliga skådespelartalang.

Jack the Giant Slayer är en film som passar både för älskare av fantasy och spännande äventyr. Med sin fängslande handling och imponerande visuella effekter trycker den på alla rätt knappar för en underhållande filmupplevelse.