Ghostbusters

Ghostbusters

Cabbie: I don't go to Chinatown, I don't drive wackos, and I ain't afraid of no ghosts!

och Kate McKinnon. Ghostbusters är en komisk skräckfilm som kombinerar spänning och humor på ett underhållande sätt. Handlingen tar sin början när Erin Gilbert och Abby Bergman bestämmer sig för att avslöja spökens existens genom att skriva en bok om ämnet. Trots att de blir utskrattade av akademin, fortsätter de att tro på sin forskning.

Några år senare får Gilbert en prestigefylld lärtjänst på Columbia University, men hennes förflutna kommer i kapp henne när boken återigen dyker upp och hotar hennes anseende. För att rädda sin karriär och bevisa att spöken är verkliga, återförenas Gilbert med Bergman samt den driven teknikern Jillian Holtzmann och tunnelbanearbetaren Patty Tolan.

När spöken börjar invadera Manhattan, bildar de fyra kvinnorna ett team av Ghostbusters för att rädda staden och världen från undergång. Utmaningen blir intensiv och farlig, men tillsammans använder de sin intelligens, mod och humor för att utmana de övernaturliga krafterna.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones och Kate McKinnon spelar huvudrollerna och deras skådespel ger en rolig och dynamisk dimension till filmen. Ghostbusters är en modern tolkning av den klassiska spökjägarhistorien och lockar både nya och gamla fans med sin unika twist.

Med spänning, skratt och hjärta får tittarna uppleva en actionfylld och underhållande resa där de kvinnliga huvudrollsinnehavarna visar att de kan vara lika modiga och skickliga som sina manliga föregångare. Ghostbusters är en fartfylld och underhållande film som passar både förstfans och nya tittare som är ute efter en riktigt rolig och spännande upplevelse.