Tre sekunder

Tre sekunder

Klimek: I don't have kids, I would suffer too much if something happened to them.

Filmen ”Tre sekunder”, regisserad av A, är en spännande thriller som centrerar kring huvudpersonen Peter Koslow, spelad av Joel Kinnaman. Peter arbetar som informatör åt polisen och har specialiserat sig på att infiltrera brottsorganisationer. Efter ett uppdrag som tragiskt slutar i att en polis dödas, tvingas Peter gå undercover i fängelse för att fortsätta sin infiltration av maffian.

Peter står inför en farlig utmaning när han börjar kämpa för att hålla sitt uppdrag hemligt inom fängelsets murar. Hela hans tillvaro inom fängelset hotas när han tvingas navigera genom farliga allianser och interna konflikter. Samtidigt som han riskerar att avslöjas av sina medfångar måste han också skydda sin familj utanför fängelset, inklusive sin fru och son.

Rosamund Pike spelar rollen som Peter Koslows fru, som kämpar för att hålla familjen trygg och oskyldig från alla faror som lurar. Clive Owen tar på sig rollen som den beslutsamma och manipulativa polisagenten som driver Peter att fortsätta sitt uppdrag inom maffian.

”Tre sekunder” bjuder på spänning och intriger när Peter försöker överleva både fängelsemiljön och den farliga gränsen mellan brott och rättvisa. Filmen utforskar teman som lojalitet, familj och moralens gränser i en brottslig värld.

Med sina skickliga skådespelare och en intensiv handling erbjuder ”Tre sekunder” en spännande och adrenalinpumpande upplevelse för tittarna.