Going in Style

Going in Style

Joe: These banks practically destroyed this country. They crushed a lot of people's dreams, and nothing ever happened to them. We three old guys, we hit a bank. We get away with it, we retire in dignity. Worse comes to worst, we get caught, we get a bed, three meals a day, and better health care than we got now.

Going in Style är en underhållande och hjärtevärmande film regisserad av Z, som berättar historien om tre livslånga vänner, Joe, Albert och Willie. Dessa tre pensionerade män har delat allt tillsammans – jobb på samma företag, bostad i samma kvarter och umgänge med samma människor. Men nu delar de också de utmaningar som åldrandet innebär, både fysiskt och ekonomiskt.

Deras liv rullar på i en stillsam takt mellan läkarbesök och boulespel i parken, tills den ödesdigra dagen då deras företag säljs och deras pensionspengar försvinner i ett nafs. Dessa tre vänner, spelade av de lysande skådespelarna Morgan Freeman, Michael Caine och Alan Arkin, bestämmer sig då för att göra något helt otippat – de planerar att råna banken som tagit deras pension.

Going in Style är en film som blandar humor och hjärta på ett fantastiskt sätt. Den visar på värdet av vänskap och förmågan att stå upp för sig själv när allt annat verkar gå fel. Filmens styrka ligger i den fantastiska kemien mellan de tre huvudrollsinnehavarna som tar oss med på en resa full av skratt, spänning och värme.

Regissören Z har skapat en film som tilltalar en bred publik, där man kan skratta och empathize med karaktärerna samtidigt. Going in Style är en berättelse om att det aldrig är för sent att förändra sitt liv och att man alltid kan hitta vägen tillbaka, även när man känner att allt har gått förlorat.

För de som älskar en feelgood-film som får en att skratta, gråta och känna samhörighet är Going in Style definitivt en film att se. Med en fantastisk ensemble av skådespelare och en rörande historia, kommer den att lämna ett avtryck i hjärtat på alla som ser den.