It's Complicated

It’s Complicated

Jane: Do you poke smot?

It’s Complicated” är en romantisk komedi regisserad av Nancy Meyers. Filmen kretsar kring huvudkaraktären Jane, spelad av Meryl Streep, som plötsligt finner sig i en komplicerad situation. Hon har en affär med sin nu omgifta ex-man, Jake, som spelas av Alec Baldwin.

Jane, en framgångsrik affärskvinna och ensamstående mamma till tre, har lejt arkitekten Adam, spelad av Steve Martin, för att renovera sitt hem. Trots att Jane och Adam till en början har en professionell relation, börjar de utveckla starka känslor för varandra.

Samtidigt måste Jane navigera genom sina känslor för Jake, som nu är lyckligt gift med en mycket yngre kvinna. De två har en komplex historia tillsammans och deras återförenande leder till både komiska och hjärtskärande situationer.

”It’s Complicated” utforskar de svårigheter som kan uppstå i kärlekslivet och de beslut vi tar som kan påverka våra relationer. Med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steve Martin i huvudrollerna får vi en underhållande och charmig berättelse om kärlek, återupptäckt och att finna lycka i det oväntade.