The Rental

The Rental

Josh: I'll see you in hell!

The Rental är en spännande thriller regisserad av D som handlar om två kärlekspar som bestämmer sig för att åka på en weekendresa till havet. De hyr ett perfekt litet hus och ser fram emot en avkopplande tid tillsammans. Men snart börjar de misstänka att värden för huset spionerar på dem, och deras drömresa förvandlas snabbt till en mardrömsvistelse.

Under helgen, när de kämpar med att förstå vad som pågår, stiger de gamla vännernas väl dolda hemligheter upp till ytan. Plötsligt ser de varandra med helt nya ögon och deras relationer sätts på spel.

I rollerna ser vi talangfulla skådespelare som Dan Stevens, Alison Brie och Sheila Vand. Dessa skådespelare lyckas fånga tittarens uppmärksamhet och förstärker spänningen och dramatiken i filmen.

The Rental är en film som tar hand om sina tittare från första stund och håller dem på kanten av sina säten hela vägen till slutsatsen. Det är en emotionell berg- och dalbana som undersöker relationer och förtroende på ett sätt som är både oroande och fängslande.

Med en kuslig atmosfär och en välskriven berättelse är The Rental en film som kommer att få tittarna att tänka och diskutera länge efter att de har sett den. Det är definitivt en film som ska ses för alla som älskar spänning och drama på bioduken.