Lawless

Lawless

Forrest Bondurant: It is not the violence that sets men apart, alright, it is the distance that he is prepared to go.

Lawless är en gripande och spänningsfylld film som tar oss tillbaka till förbudstidens USA. Regisserad av J, tar filmen oss med in i världen av de modiga och djärva bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant.

Bröderna Bondurant är inte rädda för något och blir kända som de farligaste och mest framgångsrika spritlangarna i regionen. De driver en illegal sprittillverkning mitt i den hårda och korrupta tiden då alkohol var förbjuden i landet.

Skådespelarna Shia LaBeouf, Tom Hardy och Jason Clarke levererar starka och minnesvärda roller som bröderna Bondurant. Deras skicklighet som spritlangare och förmåga att undgå rättvisan gör dem till legendariska brottslingar i området.

Lawless utforskar inte bara de farliga och spännande aspekterna av brottslighet under förbudstiden, utan visar även brödernas lojalitet och deras kamp för att skydda sin familj och sitt territorium. Filmen porträtterar även den brutala våldskulturen som präglade den tiden och de konsekvenser som följer med att bryta lagarna.

Mellan de explosiva actionscenerna och intensiva konflikterna, lyckas Lawless även att undersöka brödernas inre världar och deras personliga strider. Det är den perfekta kombinationen av våldsamt aktion och gripande drama.

Lawless är en film som fångar tiden och atmosfären under förbudstiden på ett sätt som både är spännande och fängslande för tittaren. Med sina starka skådespelarprestationer och trovärdiga miljöåtergivning, är detta definitivt en film som inte bör missas.