En förtrollad romans

En förtrollad romans

Isabel Bigelow: [Jack Wyatt is being a jerk on "Inside the Actor's Studio." Isabel gets on the phone with Nina] Yes, I'm watching it.
[exclaims disgustedly; beat]
Isabel Bigelow: What's a "dick?"

I filmen ”En förtrollad romans”, regisserad av N, följer vi skådespelaren Jack Wyatt som desperat försöker få sin dåligt gående karriär tillbaka på rätt spår. Hans chans kommer när en gammal tv-serie om en häxa ska spelas in på nytt, och Jack ser detta som sin biljett till framgång.

Fast besluten att stjäla rampljuset och bli stjärnan i serien, får dock Jack mer än vad han räknat med. En riktig, levande häxa vid namn Isabel Bigelow, spelad av Nicole Kidman, får huvudrollen istället för honom.

Det som börjar som en strategi för att återuppliva sin karriär, utvecklas snabbt till en oväntad och magisk romans mellan Jack och Isabel. Medan Jack gör allt för att få tillbaka uppmärksamheten och berömmelsen, inser han snart att hans kärlek till Isabel är mycket starkare än hans längtan efter berömmelse.

Filmen, som också inkluderar fantastiska prestationer av Will Ferrell som Jack Wyatt och Shirley MacLaine i en stödjande roll, är en charmig och humoristisk berättelse om kärlek, självupptäckt och förtrollning. Med en blandning av romantik och komedi, tar ”En förtrollad romans” oss med på en resa full av skratt och hjärtevärme.