Empire State

Empire State

Det. James Ransome: Eddie, Eddie, Eddie. Two questions for you, Eddie: where's Chris and where's the money?

Empire State är en actionfylld film regisserad av D som berättar historien om Chris, en ung man som drömmer om att bli polis. Men när han blir nekad inträde till polisutbildningen tvingas han istället ta jobb som säkerhetsvakt.

En dag gör Chris misstaget att avslöja för sin vän Eddie att företaget där han jobbar har slappa kontroller. Eddie, som genast ser en möjlighet till snabba pengar, börjar genast planera en kupp. Men oväntat blir Chris indragen i det största kontantrånet i USA:s historia.

I filmen återfinns en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Dwayne ”The Rock” Johnson som spelar en erfaren polis som är fast besluten att sätta dit de skyldiga. Liam Hemsworth gestaltar rollen som Chris och visar sin skådespelartalang med känslor av rädsla och lojalitet. Emma Roberts spelar en viktig roll som en ung kvinna som blir involverad i rånet.

Empire State är en spännande film som utforskar teman som vänskap, lojalitet och konsekvenserna av dåliga val. Med en blandning av intensiva actionscener och gripande drama, kommer tittarna att dras in i historien och hållas på kanten av sina platser.