Copshop

Copshop

Anthony Lamb: Yeah, well. You in the cop business. So that makes you a murderer. But I'm in the murder business, so that just makes me a laborer. You see how that works?

Copshop är en spännande actionfilm regisserad av J, som följer den sluga bedragaren Teddy Murretto när han kämpar för att överleva i öknen i Nevada. Efter att ha blivit jagad av hitmannen Bob Viddick, bestämmer Teddy sig för en desperat plan. Han slår till den nyblivna polisen Valerie Young och får henne att arrestera honom för att kunna dölja sig från Viddick.

Men Teddy inser snart att fängelset inte är en säker plats för honom. Viddick smyger sig in i arresten och väntar i en närliggande cell, planerande att avsluta sitt uppdrag att ta livet av Teddy.

Copshop bjuder på spännande och intensiva scener när Valerie, Teddy och Viddick korsar sina vägar och försöker överlista varandra. Med Gerard Butler, Frank Grillo och Alexis Louder i ledande roller, levererar filmen en häftig mix av action och thriller som kommer att hålla tittarna på kanten av sina platser.