Bodyguard

Bodyguard

Lovely B. Singh: Do me a favor, don't do me any favor.

Bodyguard är en spännande action-thrillerfilm som är regisserad av M. Historien kretsar kring huvudpersonen Frank Farmer, en före detta högt ansedd livvakt som har en tung ryggsäck att bära. Efter att ha misslyckats med att förhindra ett attentat mot president Reagan, avgår Frank från sitt ansvarsfulla uppdrag och beger sig ut som frilansare.

Frank får en möjlighet att arbeta som livvakt åt en väldigt framgångsrik och mordhotad sångerska. Denna sångerska spelas av den fantastiska Whitney Houston. Hon är en imitation av den riktiga världsberömda sångerskan med samma namn. Frank blir ansvarig för att skydda henne mot eventuella faror och möjliga attacker.

Under filmens gång utvecklas en spännande relation mellan Frank och sångerskan. De två personligheterna, som kompletterar varandra på många sätt, dras till varandra och en djupare förbindelse växer fram. Trots de faror de ständigt möter kämpar de tillsammans för att övervinna hoten och skydda sångerskan.

Kevin Costner tar på sig rollen som Frank Farmer och gör en enastående prestation. Hans skickliga porträttering av en tuff och orubblig livvakt som kämpar med sina egna demoner gör honom till en minnesvärd karaktär. Whitney Houston gör sin skådespelardebut och imponerar stort med sin talangfulla framställning av en begåvad sångerska i fara. Gary Kemp bidrar också till filmens stjärnensemble genom att spela en viktig biroll.

Bodyguard är en film som kombinerar spänning och romantik på ett imponerande sätt. Med ett välberättat manus, spännande actionscener och en stark kemi mellan skådespelarna blir den till en oförglömlig upplevelse för tittaren. Filmen tar oss med på en farlig och hjärtklappande resa, där vi följer Frank Farmers och sångerskans kamp för överlevnad och kärlek.