Allied

Allied

Marianne Beausejour: Je t'aime, Mon Québécois.

Allied är en spännande och romantisk film regisserad av R. Handlingen utspelar sig under andra världskriget och följer huvudkaraktärerna Max, en brittisk underrättelseofficer, och Marianne, en fransk motståndskämpe. De möts för första gången under ett farligt uppdrag i Casablanca år 1942, och deras förhållande utvecklas snabbt till kärlek och giftermål.

Efter en tid separeras de och vistas på olika håll, men när de återförenas i London sprids rykten om att Marianne kan vara en spion för Nazityskland. Max ställs inför en svår situation och börjar ifrågasätta Marianne och deras kärlek. Han tvingas göra allt för att ta reda på sanningen och rädda både sig själv och sin nation från eventuella faror.

Brad Pitt spelar rollen som Max och Marion Cotillard porträtterar Marianne på ett fantastiskt sätt. Deras skådespel ger filmen en extra dimension av spänning och känslor. Jared Harris tar även en viktig roll i filmen och förstärker berättelsen med sin närvaro.

Allied är en gripande film som kombinerar kärlek, spänning och intriger på ett imponerande sätt. Regissören R skapar en atmosfär av osäkerhet och överraskningar, vilket håller tittaren engagerad från början till slut. För de som älskar krigsdramer och romantiska filmer är Allied definitivt ett måste!