Du gör mig galen!

Du gör mig galen!

Pat: The only way you can beat my crazy was by doing something crazy yourself. Thank you. I love you. I knew it the minute I met you. I'm sorry it took so long for me to catch up. I just got stuck.

Filmen Du gör mig galen! är en gripande drama-thriller regisserad av D. Handlingen kretsar kring Pat, en före detta lärare som nyligen har blivit utsläppt från en psykiatrisk anstalt, där han hade spenderat tid efter att ha försökt att slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han att flytta tillbaka till sina föräldrars hem och kämpar desperat för att återförenas med sin ex-fru.

Pat, spelad av den begåvade skådespelaren Bradley Cooper, kämpar med att anpassa sig till sitt nya liv och hantera sin psykiska hälsa. Han slår sig samman med en eccentric och självförstörande kvinna vid namn Tiffany, som spelas av den enastående Jennifer Lawrence. Tillsammans bildar de en oväntad allians och försöker hjälpa varandra att övervinna sina inre demoner och hitta lycka på nytt.

En annan viktig karaktär i filmen är Pats far, spelad av den legendariska Robert De Niro. Han stödjer sin son genom svårigheterna och försöker på sitt eget sätt att ge honom den trygghet och kärlek som han behöver för att återhämta sig.

Du gör mig galen! är en historia om kärlek, självupptäckt och överlevnad. Den lyckas gripa publiken med sin starka och känslosamma berättelse samt de fantastiska prestationerna från skådespelarna. Regisserad med precision och känslighet, är denna film en mästerlig skildring av mänsklig sårbarhet och strävan efter försoning.