A Royal Runaway Romance

A Royal Runaway Romance

Paula Beck: You went and fell in love with a princess, didn't you?
Grady Beck: Wait, how did…
Paula Beck: A mother always knows. Plus, I looked her up, so there's that.

A Royal Runaway Romance” är en romantisk film regisserad av D. Handlingen kretsar kring prinsessan Amelia, som beslutar sig för att lämna sitt hemland och upptäcka USA. En av anledningarna till hennes resa är för att hon hoppas på att hitta en lovande romans. Men under sin tid i USA inser Amelia att hon har förälskat sig i någon som alltid funnits vid hennes sida – det visar sig vara hennes trogna följeslagare.

Filmens ensemble inkluderar talangfulla skådespelare som Philippa Northeast, känd för sin roll i tv-serien ”Home and Away”, samt Brant Daugherty och Sarah Jane Redmond. Dessa skådespelare bidrar till att förmedla den emotionella berättelsen och skapa en stark koppling mellan karaktärerna och publiken.

”A Royal Runaway Romance” är en film som tar oss med på en känslomässig resa där prinsessan Amelia upptäcker att sann kärlek kan finnas närmare än vad hon tidigare trott. Med sin romantiska intrig och enastående skådespelarkonst är filmen säker på att få tittarna att dras in i en gripande och hjärtevärmande historia.