What Happens in Vegas

What Happens in Vegas

Judge R. D. Whopper: …Listen, I've been married for twenty five years to the same wonderful, infuriating woman. And granted there are days when I want to light her on fire but I don't, because I love her. And that would be illegal. And you know something, and I might be old fashioned but when I said those vows, I meant them.

What Happens in Vegas är en underhållande film regisserad av T som tar oss med på en vild och oförutsägbar resa. Handlingen tar sin början när Joy och Jack, spelade av Cameron Diaz och Ashton Kutcher, vaknar upp efter en natt av intensivt festande och inser att de inte känner varandra. Till deras förvåning, upptäcker de att de nu är gifta med varandra.

Det som började som en enormt pinsam situation utvecklar sig snart till något mer spännande när paret upptäcker att de har möjligheten att vinna en riktig jackpot. De bestämmer sig för att spela med och göra det bästa av sin oväntade situation. Vad de inte vet är att deras äktenskap satte igång en rad händelser och komplikationer som bara en riktig jackpot kan förse.

Genom filmen får vi följa Joy och Jacks äventyr, där de ställs inför en mängd komiska och arbetsamma utmaningar. De är två personer som vid första anblicken inte passar tillsammans, men som tvingas lära sig att samarbeta och hitta varandra. Genom sina med- och motgångar inser de att saker inte alltid är som de verkar och att även misstag kan leda till oanade möjligheter.

Utöver Diaz och Kutcher, är filmen fylld med ensemblen av Rob Corddry och andra talangfulla skådespelare som lyckas skapa en fantastisk kemisk energi på skärmen. Deras samspel och komiska timing bidrar till att göra What Happens in Vegas till en riktigt rolig och underhållande filmupplevelse.

Sammanfattningsvis är What Happens in Vegas en film som tar oss med på en galen resa där två främlingar ställs inför oväntade utmaningar och möjligheter. Med en ensemble starka skådespelare och en underhållande handling blir filmen en perfekt komedi att njuta av och skratta åt.