The Marksman

The Marksman

Jim: I don't scare easy.

The Marksman är en spännande actionfilm regisserad av R, som berättar historien om Jim, en ranchägare med en militär bakgrund från Marinkåren. Han bor vid gränsen till Mexiko, där han en dag råkar rädda en ung pojke som flyr undan en våldsam knarkkartell.

Jim och pojken, vars namn är inte nämnt, blir snabbt osannolika allierade när de inser att de är jagade av den farliga kartellen. Deras flykt blir en dödlig jakt genom hela USA, där de tvingas ta sig igenom farliga situationer och strider för att överleva.

Liam Neeson, en erfaren skådespelare känd för sina actionroller, tar rollen som Jim och levererar en imponerande prestation. Jacob Perez spelar den unga pojken och imponerar med sin skådespelartalang trots sin relativt unga ålder. Katheryn Winnick finns också med i filmen och bidrar till dramat och spänningen som kartellens hotfulla medlem.

The Marksman är fylld med intensiva scener, spännande biljakter och välkoreograferade strider, vilket gör den till en underhållande och adrenalinfylld filmupplevelse. Filmen utforskar också teman som mod, lojalitet och vänskap mellan två människor som hittar styrka i varandra när de ställs inför fara.

Sammanfattningsvis är The Marksman en actionfilm som bjuder på en spännande historia, starka skådespelarprestationer och imponerande actionscener. För de som gillar Liam Neeson och intensiva actionfilmer är detta en film som definitivt bör ses.