Peppermint

Peppermint

Diego Garcia: [over walkie-talkie] I can hear the pain in your voice. You're hurting. You're hurting bad. Out-manned, out-gunned. How you really think this is gonna go?
Riley North: I'm gonna shoot you in your fucking face. And then I'll pretty much figure it out from there.

Peppermint är en adrenalinpumpande actionfilm regisserad av P, som tar oss med på en resa fylld av hämnd och rättvisa. Huvudkaraktären Riley North, spelad av den talangfulla Jennifer Garner, vaknar upp ur en koma och får det hemska beskedet att hennes man och dotter brutalt har mördats. Men när rättssystemet misslyckas med att sätta dit de skyldiga bestämmer sig Riley för att ta saken i egna händer.

Driven av en hämndlystnad som brinner djupt inom henne, går Riley under jorden och försvinner från samhället. Hon spenderar flera år i ensamhet, under vilka hon smider en noggrant genomtänkt plan för att fånga mördarna och se till att de får betala för sina grymma handlingar.

I sin jakt på rättvisa kommer hon att möta otaliga faror och hinder. Men Riley är starkare än någonsin och lutar sig inte bara på sitt mod och sin skicklighet utan även på oväntade allierade. En av dessa är en skicklig FBI-agent, spelad av John Gallagher Jr., som finner sig själv fascinerad av Rileys beslutsamhet att uppnå rättvisa.

Peppermint är en spännande och intensiv film som tar oss med på en resa genom mörka gränder och korruptionens labyrinter. Det är en historia om överlevnad och uppoffring, där en ensam kvinna går emot hela systemet för att försvara de hon älskar mest. Med Jennifer Garners kraftfulla skådespel och det oväntade stödet från John Ortiz och John Gallagher Jr., erbjuder filmen en sammansmältning av spänning och känslosamma ögonblick.

Peppermint är en rå och hjärtskärande berättelse som kommer att hålla dig fängslad från början till slut. Det är en film som berättar en historia om hämnd, men samtidigt utforskar mänsklighetens styrka och förmåga att kämpa för rättvisa.