The Craft: Legacy

The Craft: Legacy

Adam: Lily!
Lily: Now it's you who's gonna burn!

The Craft: Legacy är en spännande fortsättning på filmen Den Onda Cirkeln, regisserad av Z. Handlingen kretsar kring fyra tonårshäxor som ställs inför en större utmaning än de någonsin kunnat föreställa sig när de upptäcker sina nyvunna krafter.

Cailee Spaeny, Gideon Adlon och Lovie Simone är några av de talangfulla skådespelarna som ger liv till dessa karaktärer. Tillsammans tar de oss med på en resa fylld av mystik, magi och farliga hemligheter.

Filmen utforskar inte bara det övernaturliga utan också kraften i vänskap, solidaritet och att kämpa för det man tror på. Genom att ta oss med in i den här världen, där det övernaturliga och det vardagliga sammanflätas, ger The Craft: Legacy tittarna en helt ny upplevelse.

Regisserad av Z och med en talangfull ensemble av skådespelare, har denna film allt som krävs för att dra in publiken i en spännande och tänkvärd historia om unga tjejer som är mer än vad de verkar vara. Samtidigt lyckas den vara relevant för dagens generation och tar upp viktiga ämnen som inkludering och självförverkligande.

Så om du gillade första filmen kommer du att älska The Craft: Legacy. Följ med på denna hisnande resa och låt dig förundras av de fantastiska krafter som dessa tonårshäxor besitter.