The Kelly Gang

The Kelly Gang

Ned Kelly: Know that I shall tell no lie, let me burn in hell should I speak false.

The Kelly Gang är en film regisserad av J som tar tittarna tillbaka till 1870-talet och berättar historien om den kända australiensiska stråtrövaren Ned Kelly och hans kompanjoner. Filmen följer Kelly och hans gäng när de kämpar för att undkomma rättvisans långa arm.

I filmen gör George MacKay en imponerandeprestation som Ned Kelly, medan Russell Crowe och Nicholas Hoult spelar viktiga biroller som Kellys lojala kumpaner. Tillsammans skapar dessa begåvade skådespelare en stark och känslosam bild av Kellys resa genom detta farliga och spännande kapitel i Australiens historia.

The Kelly Gang är fylld med spänning och äventyr när Kelly och hans gäng står öga mot öga med lagens män och gör allt i sin makt för att undvika att bli tillfångatagna. Filmen fångar den farliga och fräcka anda som omgav Kellys brottsliga verksamhet samtidigt som den ger en inblick i den sociala och politiska miljö som präglade 1800-talets Australien.

Med sitt starka skådespel och engagerande berättande ger The Kelly Gang tittarna en fascinerande och ibland kontroversiell titt på en av Australiens mest mytomspunna figurer. Det är en film som inte bara underhåller, utan också ger en djupare förståelse för en tid och plats som format landets historia.