Och så kom Polly

Och så kom Polly

Irving Feffer: It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what… when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for.

Och så kom Polly” är en film regisserad av J och handlar om en neurotisk riskanalytiker vars liv förändras när han upptäcker att hans blivande fru är otrogen. På en fest träffar han en gammal klasskamrat, Polly, och det visar sig att hon är den raka motsatsen till honom själv.

Ben Stiller spelar huvudrollen som den neurotiske riskanalytikern, som är van vid trygghet och rutiner. Han är inte van vid förändringar eller att ta risker i livet. Jennifer Aniston spelar Polly, en spontan och frihetsälskande kvinna som inte är rädd för att ta chanser och leva livet i nuet.

När dessa två olika personligheter möts kolliderar deras världar. Riskanalytikern försöker anpassa sig till Pollys oplanerade och äventyrliga livsstil samtidigt som han kämpar med sina egna rädslor och begränsningar. Philip Seymour Hoffman spelar även en roll i filmen och ger en extra dimension till historien.

”Och så kom Polly” är en romantisk komedi fylld av humor och oväntade twists. Genom den komiska kontrasten mellan huvudkaraktärerna utforskar filmen frågor om personlig tillväxt, övervinnande av rädslor och vikten av att våga ta chanser i livet.

Med starka skådespelarprestationer och en underhållande handling tar ”Och så kom Polly” tittaren med på en resa fylld av oförutsägbara situationer och oväntad kärlek.