Polisskolan 4 - Kvarterspatrullen

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

Captain Harris: Don't touch those! Don't you ever touch my balls without asking!

I filmen ”Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen”, regisserad av J, får polisskolans galna aspiranter ett ovanligt uppdrag. De beordras att ta hjälp av civila för att förebygga brott i staden. Men deras överordnade, polisintendent Thaddeus Harris, gör allt för att få aspiranterna att misslyckas.

Med skådespelare som Steve Guttenberg, Bubba Smith och Michael Winslow i huvudrollerna, bjuder filmen på en härlig mix av action, komedi och spänning. Aspiranterna måste kämpa mot sina egna brister och samtidigt motverka sabotaget från Harris, som ständigt finns i deras närhet för att ställa till problem.

Genom att samarbeta med civila och använda sig av oväntade metoder, tar aspiranterna sig an brottsligheten med humor och galenskap. Trots hinder och motgångar vägrar de att ge upp och gör sitt bästa för att lyckas med uppdraget.

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen är en underhållande och fartfylld film som blandar skratt med spänning. Med sin unika humor och karaktäristiska skådespelarensemble blir det en rolig och minnesvärd upplevelse för tittarna.