Non-Stop

Non-Stop

[from trailer]
Bill Marks: I hate flying. The lines. The crowds. The delays…
Jen Summers: I always kinda liked it. Six hours. One seat. Nobody can get to you.

Non-Stop är en spännande thriller regisserad av J, som tar oss med ombord på ett flygplan mellan New York och London. I centrum av berättelsen står flygplansagenten Bill Marks, spelad av den karismatiska Liam Neeson.

Handlingen tar fart när Bill plötsligt börjar få hotfulla SMS-meddelanden. Meddelandena varnar att en passagerare kommer att dö var tjugonde minut tills en hisnande summa på 150 miljoner dollar har satts in på ett bankkonto. Inblandningen av pengar och liv hotar inte bara säkerheten ombord på planet, utan även oskyldiga passagerare.

I en kapplöpning mot tiden försöker Bill avslöja den skyldige, samtidigt som han försöker skydda sig själv och passagerarna från att bli offer för hoten. Medan paniken sprider sig i luften blir Bill tvungen att misstro sina medresenärer, inklusive folk som han tidigare ansåg vara vänner.

Julianne Moore gestaltar en av passagerarna, som också skulle kunna vara en möjlig hotkälla eller kanske till och med en allierad – hennes karaktär tär på Bills misstro och drivkraft att hitta sanningen bakom hoten.

Tillsammans med ensemblens skickliga skådespelare, som inkluderar Anson Mount, utforskar filmen Non-Stop inte bara en kaotisk och intensiv situation ovanför molnen, utan även mänsklighetens gränser och moraliska dilemma som uppstår under press.

Non-Stop är en adrenalinfylld film som håller tittaren på helspänn från början till slut. Med starka prestationer och en oemotståndlig berättelse är det en film som inte får missas av thrillerfans och fans av Liam Neeson.