The Commuter

The Commuter

Gwen: This train's freaking me out.

The Commuter är en spännande thriller som regisserats av J. Filmen följer Michael, en man som precis har förlorat sitt kontorsjobb och tar som vanligt pendeltåget hem. Men en dag slår sig en mystisk främling ned framför honom och väcker hans nyfikenhet. Hon erbjuder honom en summa pengar för att hitta en särskild passagerare innan tåget når slutstationen. Dessa pengar skulle kunna rädda hans dotters utbildning.

Sakta men säkert tätnar mysteriet och Michael tvingas använda alla specialkunskaper från sitt förflutna som polis för att klara sig. Han kämpar mot tidtabellen och för sitt eget och sin familjs liv. Liam Neeson, Vera Farmiga och Patrick Wilson är några av de skickliga skådespelarna som ger liv åt denna intensiva historia.

The Commuter tar oss med på en spännande rysare som håller oss på helspänn från början till slut. Med en fantastisk ensemble av skådespelare och en gripande handling, är detta en film som kommer att få oss att tänka om vad vi egentligen vet om de människor vi möter varje dag.