Next Stop, Christmas

Next Stop, Christmas

Aunt Myrt: I didn't even know they were dating.
Angie Reynolds: Oh. It's an, it's a new thing. I don't think its serious Aunt Myrt.
Aunt Myrt: Hm. Funny. I always thought you and Ben would wind up together.
Angie Reynolds: You too. Maybe I need to get us t-shirts that say just friends.
Aunt Myrt: [chuckles] The very best relationships start out that way. My late husband was my best friend before we were married.

I filmen Next Stop, Christmas får vi följa Angie, en ensamstående kvinna som bestämt sig för att fira jul i eget sällskap. Men hennes vanliga pendeltåg förvandlas plötsligt till ett magiskt jultåg som tar henne tillbaka i tiden och släpper av henne i hennes hemstad.

Angie möter gamla vänner och bekanta under resans gång, och blir påmind om glada jular från sitt förflutna. Hon dras in i nostalgiska minnen och får uppleva sin barndoms jultraditioner på nytt. Samtidigt öppnar mötet med gamla bekanta också upp för oväntade känslor och nya perspektiv.

Filmen erbjuder en charmig mix av julmagi och nostalgi, där kärnan är vänskap, kärlek och uppskattningen för julens sanna betydelse. Lyndsy Fonseca, Chandler Massey och Lea Thompson briljerar som skådespelare och förmedlar på ett känslosamt och hjärtevärmande sätt livet och julens magi.

Next Stop, Christmas är en härlig julfilm som tar oss med på en resa genom tiden och påminner oss om vikten av att dela glädjen med dem vi älskar. Den påminner oss också om att det är aldrig för sent att ändra vårt perspektiv och hitta julglädjen igen, även om vi trodde att vi skulle fira ensamma.