Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith

John Smith: [while driving, pursued by hit men in three black BMW'S] I never told you, but I was married once before.
Jane Smith: [slams on the brakes]
John Smith: What's wrong with you?
Jane Smith: [slapping John's arms and legs] You're what's wrong with me John.
John Smith: It was just a drunken Vegas thing.
Jane Smith: Oh, that's better. That's *much* better.
[pause]
Jane Smith: What's her name and social security number?
John Smith: No, you're not gonna kill her.

Mr. & Mrs. Smith är en actionfylld film regisserad av Doug Liman. Handlingen kretsar kring det tillsynes vanliga paret John och Jane Smith, spelade av Brad Pitt och Angelina Jolie. Efter fem års äktenskap har de fastnat i tristessen i sin förortslika tillvaro.

Men en dag upptäcker de att de båda har en hemlighet för varandra – de är faktiskt yrkesmördare som arbetar för rivaliserande organisationer. Deras liv som lönnmördare har hittills hållits hemliga, men när de båda får i uppdrag att eliminera samma måltavla, står de plötsligt emot varandra på slagfältet.

Vägen tillbaka till ett normalt äktenskap blir nu farligare och mer komplicerad än någonsin tidigare. Den spända dynamiken mellan John och Jane, som tidigare kämpade med att hitta passionen i sitt äktenskap, intensifieras när de nu kämpar för sina egna liv.

Med en mix av action, romantik och spänning är Mr. & Mrs. Smith en film som håller tittaren på helspänn från början till slut. Brad Pitt och Angelina Jolie ger liv åt sina karaktärer och imponerar med sitt skådespel i denna actionkomedi. Vince Vaughn kompletterar casten med sin karismatiska närvaro och humor som Johns bästa vän och medarbetare.

Mr. & Mrs. Smith är en film som kombinerar adrenalinpumpande action med en twist av romantik och humor. Det är en underhållande och spännande resa som tar tittarna med på en äventyrlig resa och in i en värld där ingenting är vad det verkar vara.