Jack Reacher

Jack Reacher

Jack Reacher: There are three things cops never do. They don't vote Democrat, they don't drive Cadillacs, and they never use personal vehicles.

Jack Reacher är en spännande thriller regisserad av C. Filmen handlar om en händelse där en prickskytt tar livet av fem personer med bara sex skott. Alla bevis pekar på den person som polisen har anhållit för brottet. I förhören upprepar den misstänkte endast en sak: ”Hämta Jack Reacher”.

Jack Reacher, spelad av Tom Cruise, är en före detta militärpolis som lever som en nomad och hjälper till att lösa mysterier och brott. Han är en hårdnackad och skicklig utredare som tar sig an fallet för att avslöja sanningen bakom händelsen.

Under utredningen samarbetar Reacher med Helen, spelad av Rosamund Pike, en försvarsadvokat som är fast besluten att hitta sanningen och rättvisa för den misstänkte. Tillsammans avslöjar de en farlig konspiration som går längre än de någonsin kunde ha trott.

I Jack Reacher får vi också se Robert Duvall i en roll som Cash, en gammal krigsveteran och skarpskytt som blir en oväntad allierad för Reacher. Deras samarbete tar dem genom farliga och actionfyllda situationer i deras jakt på sanningen.

Filmen är en spännande och actionpackad berättelse som håller tittaren på kanten av sin stol. Med en stark rollbesättning och en välgjord regi av C, har Jack Reacher blivit en populär film inom genren actionthriller.