Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las Vegas

Hoover Dam Guide: Welcome everyone. I am your dam guide, Arnie. Now I'm about to take you through a fully funtional power plant, so please, no one wander off the dam tour and please take all the dam pictures you want. Now are there any dam questions?
Cousin Eddie: Yeah, where can I get some damn bait?

Ett päron till farsa i Las Vegas” är en humoristisk och underhållande film regisserad av regissören S. Filmen handlar om Familjen Griswold som bestämmer sig för att bege sig till Las Vegas för en välbehövlig semester. Med förhoppningen om att göra semestern så perfekt som möjligt, hamnar de snabbt mitt i stadens frestelser och konstiga karaktärer.

Pappa Griswold, spelad av den komiska talangen Chevy Chase, drabbas snabbt av spelmani och förlorar hela semesterkassan. Familjen tvingas nu navigera genom en serie utmaningar och absurditeter för att kunna fortsätta njuta av sin tid i Las Vegas. Medan de kämpar för att återfå sina pengar och hålla ihop som familj, stöter de på en rad ikoniska karaktärer spelade av skådespelarna Beverly D’Angelo och Randy Quaid.

”Ett päron till farsa i Las Vegas” är en komisk och oslagbar kombination av familjekaos och galna äventyr. Filmen erbjuder en humoristisk resa genom Amerikas spelhuvudstad, där Familjen Griswold insiktsfullt ställs inför de utmaningar och frestelser som staden erbjuder. Med en dynamisk ensemble av skådespelare, inklusive Chevy Chase, Beverly D’Angelo och Randy Quaid, är detta en film som garanterat kommer att få tittarna att skratta högt och njuta av varje minut.