Cold Pursuit

Cold Pursuit

Nels Coxman: I'm gonna kill him, Brock.
Brock: Sure you are. What makes you think you can kill a man?
Nels Coxman: I've killed three of his guys.
Brock: What did you do with the bodies?
Nels Coxman: Wrapped them in chicken wire, threw them on the gorge.
Brock: Chicken wire?
Nels Coxman: Yeah, to let the fish get at them. They'll eat the flesh off the bones. So the bodies don't fill with gas and rise. They stay at the bottom.
Brock: Where did you learn that?
Nels Coxman: I read it in a crime novel.

Cold Pursuit är en spännande och actionfylld film regisserad av H. Handlingen kretsar kring snöplogföraren Nels Coxman, som lever ett lugnt liv med sin fru i en fridfull turistort i Klippiga bergen. Men när hans älskade son blir brutalt mördad under mystiska omständigheter, raseras Nels tillvaro.

Fylld av sorg och hämndlystnad bestämmer sig Nels för att jaga de skyldiga och ge dem smak av sin eget medicin. Med hjälp av sina färdigheter som snöplogförare och med oanad beslutsamhet ger sig Nels ut på en farlig resa genom snön för att hitta sanningen och hämnas för sin sons död.

Liam Neeson gör en fantastisk insats i huvudrollen som den hårdföra och hämndlystna Nels Coxman. Med sin karaktäristiska intensitet och kompromisslösa handling ger han verkligen liv åt filmen. Tom Jackson och Emmy Rossum tar också framträdande roller och bidrar till att skapa en spännande och engagerande atmosfär.

Cold Pursuit är en film som bjuder på överraskningar, spänning och en känsla av rättvisa. Med vackra och kalla miljöer i Klippiga bergen ger den en unik visuell upplevelse. För de som älskar action och dramatik är denna film definitivt ett måste.