UFO Sweden

UFO Sweden

Denise: Fucking crutch retard.

I filmen ”UFO Sweden”, regisserad av V, får vi följa historien om en fosterhemsplacerad tonårsrebell. Hon misstänker starkt att hennes pappa inte är död som alla tror, utan att han istället har blivit kidnappad av utomjordiska varelser.

För att ta reda på sanningen och få hjälp i sin sökning vänder hon sig till en UFO-förening. Där träffar hon både likasinnade och skeptiker som alla har olika teorier om vad som verkligen hänt med hennes pappa. Tillsammans ger de sig ut på en resa för att avslöja sanningen om UFO:n och hennes pappas försvinnande.

I rollen som den fosterhemsplacerade tonårsrebell ser vi Inez Dahl Torhaug, som briljerar i sin karaktär och skildrar ungdomens ilska och nyfikenhet på ett imponerande sätt. Motspelarna Jesper Barkselius och Eva Melander ger filmen en extra dimension med sina skickliga skådespelarprestationer.

”UFO Sweden” är en spännande och mystisk film som lockar oss in i världen av UFO:n och de hemligheter som omger dem. Den lyckas på ett underhållande sätt kombinera ungdomsdrama med science fiction-element och utforskar en tonårsrebellions strävan efter att hitta sin plats i världen och samtidigt lösa ett mysterium.