Bloodshot

Bloodshot

Dr. Emil Harting: But you don't need a history to have a future.

Bloodshot är en actionfylld film regisserad av D och inspirerad av serietidningen med samma namn. Handlingen kretsar kring soldaten Ray Garrison, som efter att ha dödats i strid blir återupplivad som den övermänskliga Bloodshot. Tack vare nanoteknologi får han extraordinära krafter, inklusive oöverträffad styrka och förmågan att läka sig själv.

Men livet som Bloodshot har sina baksidor. Företaget RST Corporation, som har återupplivat Ray, har också total kontroll över hans kropp, hjärna och minnen. Han befinner sig i en konstant kamp för att förstå vad som är verkligt och vad som är manipulerat.

I huvudrollen ser vi den karismatiske Vin Diesel som Ray Garrison. Tillsammans med honom spelar Guy Pearce och Eiza González viktiga roller i berättelsen. Bloodshot erbjuder en spännande och explosiv actionupplevelse där gränsen mellan människa och maskin suddas ut.

Ray Garrison är fast besluten att avslöja sanningen bakom företagets agerande och ta tillbaka kontrollen över sitt eget öde. Blodiga strider och överraskande tvister väntar på honom, och frågan är om han kan använda sina krafter för att övervinna sina fiender och återfå sin frihet.

Bloodshot är en film som vet hur man levererar adrenalinfylld underhållning samtidigt som den utforskar djupare teman som förlust, identitet och makt. För dem som älskar action, spänning och en rejäl dos av sci-fi är Bloodshot ett riktigt givande filmval.