Zombieland: Double tap

Zombieland: Double tap

Wichita: When you love something, you shoot it in the face… So it doesn't become a flesh eating monster.

och Abigail Breslin. Filmen är fylld med en kombination av zombie-action och humoristiska dialoger, vilket gör den till en underhållande och spännande upplevelse.

Handlingen utspelar sig tio år efter händelserna i den första filmen. Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahassee (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) och Little Rock (Abigail Breslin) har nu blivit en egen liten familj och har hittat en fungerande dynamik för att överleva i en värld full av zombies.

När de flyttar in i Vita Huset för en kort tid, inser de att det finns nya typer av zombies som de måste bekämpa. Dessa zombies är mer anpassade och farligare än tidigare, vilket ställer till problem för våra hjältar. Samtidigt dyker det upp nya överlevare på deras väg, inklusive den tuffa Nevada (Rosario Dawson) och den överdådiga Madison (Zoey Deutch), vilket ger filmen en fräschhet och nya spänningsmoment.

Men trots zombies och överlevare blir den största utmaningen för gruppen att hantera deras egna relationer och känslor. Växtvärken i deras familj blir mer utmanande när Little Rock bestämmer sig för att springa iväg med en annan överlevare. De tre återstående medlemmarna av gruppen ger sig ut på en äventyrlig resa för att hitta henne och lära sig vikten av att hålla ihop och skydda varandra.

Zombieland: Double Tap är en fantastisk mix av action, humor och känslomässig djup. Skådespelarna levererar enastående prestationer och har en fantastisk kemi tillsammans. Regissören R skapar en film som är en perfekt uppföljare till originalfilmen och erbjuder fansen mer av det de älskade – smarta skämt, blodiga zombie-dödanden och en hjärtevärmande berättelse om familj och sammanhållning.

Den amerikanska komedin Zombieland: Double Tap är en film som kommer att tillfredsställa både fans av den första filmen och de som älskar zombie-genren. Det är en rolig, spännande och hjärtlig film som definitivt är värd att se.