Venom

Venom

Venom: Eyes, lungs, pancreas. So many snacks, so little time.

Venom är en spännande och actionfylld film regisserad av R, som berättar historien om Eddie, som har länge försökt avslöja den skrupelfria grundaren av Life Foundation, Carlton Drake. När Eddie undersöker ett av Drakes experiment blir han ovetandes förenad med utomjordingen Venom, som ger honom otroliga superkrafter.

Men Venom är inte bara en vanlig superhjälte, utan en oberäknelig varelse drivet av raseri. Eddie kämpar för att kontrollera Venom och behålla sin egen identitet, samtidigt som deras sammansmältning blir allt starkare.

I denna kamp mot ondska och för att rädda världen blir Eddie och Venom förenade och behöver varandra för att överleva. Men frågan blir allt starkare: Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Tom Hardy spelar den ikoniska rollen som Eddie, medan Michelle Williams och Riz Ahmed också medverkar och ger filmen enastående prestationer.

Venom är ett spännande äventyr som tar oss med på en resa mellan mänsklighet och övernaturligt, och utforskar gränsen mellan hjälte och skurk. Det är en film som kommer att överraska och underhålla fansen av superhjältegenren.