Total Recall

Total Recall

Lori: Doug, honey… you wouldn't hurt me, would you, sweetheart? Sweetheart, be reasonable. After all, we're married!
[Lori goes for her gun, Quaid shoots her in the head, killing her]
Douglas Quaid: Consider that a divorce!

Total Recall är en science fiction-actionfilm regisserad av L som utspelas i ett framtida dystopiskt samhälle. Huvudkaraktären, fabriksarbetaren Douglas Quaid, känner sig missnöjd med sitt monotona liv och söker en flykt genom att delta i en minnesresa som utlovar avkoppling och spänning. Men det som börjar som ett oskyldigt äventyr tar snart en farlig vändning.

När Quaid blir inkopplad i minnesresan inser han snart att han har varit en spion, fast han inte kan minnas det. Han upptäcker också att hans fru, spelad av Kate Beckinsale, inte är den hon utger sig för att vara. Plötsligt är Quaid en jagad man, och han kommer på flykt för att avslöja sanningen om sitt förflutna och försöka överleva i den farliga värld han har hamnat i.

Colin Farrell tar på sig rollen som den förvirrade men modiga Douglas Quaid och levererar en imponerande prestation. Kate Beckinsale gestaltar Quaids förrädiska fru med en kombination av charm och skrämmande intensitet. Jessica Biel spelar rollen som den rebelliska motståndsmedlemmen som hjälper Quaid i hans kamp mot det korrupta samhället och dess kontrollmekanismer.

Total Recall erbjuder en actionfylld resa genom en framtid full av intriger och överraskningar. Med imponerande visuella effekter och en spännande berättelse är filmen ett måste för sci-fi-älskare och actionentusiaster. Regisserad av L, tar Total Recall tittarna på en äventyrlig och farlig resa som utforskar vem vi verkligen är när minnen och sanning inte längre kan lita på.