The Suicide Squad

The Suicide Squad

Young Cleo: Why rats, Papa?
Ratcatcher: Rats are the lowliest and most despised of all creatures, my love. But if they have purpose, so do we all.

The Suicide Squad är en actionfylld film, regisserad av J, som för oss med på en hisnande resa till Belle Reve – fängelset som också kallas helvetet på jorden. Det är inget vanligt fängelse, utan det håller fångar som är så farliga och ondskefulla att deras dödssiffror överskrider allt annat i Amerika.

I centrum av handlingen finns Task Force X, en superhemlig och tvivelaktig grupp bestående av superskurkar som har fått ett erbjudande de inte kan motstå – att samarbeta för att bryta sig ut från fängelset och utföra farliga uppdrag för regeringen. För att säkerställa att de inte försöker rymma eller vägra samarbeta har de fått exploderande halsband runt sina halsar.

Filmens enastående ensemble inkluderar skådespelare som Margot Robbie, som spelar den vansinnigt galna Harley Quinn; Idris Elba, som tar på sig rollen som den skickliga mördaren Bloodsport; samt John Cena, som gestaltar den supersnabba och skoningslösa Peacekeeper.

Genom galna äventyr, övermänskliga förmågor och explosiv action, tar oss The Suicide Squad med bakom fängelsets murar för att avslöja en värld full av kaos och dekadens. Filmen är en perfekt blandning av mörker och komik, med en absurd twist som bara kan komma från regissören J.

The Suicide Squad är en film som kommer att få hjärtat att slå hårdare och adrenalinpumpen att gå på högvarv. Ta dig an denna actionfyllda och adrenalinstinna resa genom helvetet och upplev det oväntade tillsammans med några av filmvärldens mest talangfulla skådespelare.