The Magnificent Seven

The Magnificent Seven

Sam Chisolm: What we lost in the fire, we found in the ashes.

The Magnificent Seven är en actionspäckad westernfilm regisserad av Antoine Fuqua. Handlingen kretsar kring Bartholomew Bogue, en brutal affärsman som har tagit kontroll över staden Rose Creek och utövar sitt förtryck över invånarna.

Frustrerade och desperata anlitar byborna sju skickliga prisjägare för att skydda dem från Bogue och hans män. Gruppen av revolvermän består av diverse karaktärer med olika färdigheter och motiv.

Under förberedelserna inför den stundande konflikten inser de sju männen att de slåss för något mycket större än enbart pengar. De slåss för rättvisa, frihet och för att ge de fattiga och oskyldiga byborna en chans att överleva och leva i fred.

Skådespelarna i filmen inkluderar Denzel Washington, som spelar den erfarna och orädde prisjägaren Sam Chisolm, Chris Pratt som den charmiga och skickliga Josh Farraday, samt Ethan Hawke som den krigstraumatiserade Goodnight Robicheaux.

The Magnificent Seven är en spännande och engagerande film som kombinerar action och djupgående karaktärer. Den skildrar kampen mellan gott och ont och ger åskådarna en episk och underhållande upplevelse.