Snitch

Snitch

John Matthews: I admire you so much. The stand you're taking. You didn't take the easy way out. Not setting up one of your friends. I couldn't do what you did. So it looks like you're the one teaching me what real character and integrity is all about. I love you, son.

Filmen ”Snitch” är regisserad av Ric Roman Waugh och handlar om John Matthews, vars liv vänds upp och ner när hans son blir indragen i en farlig narkotikahärva. För att rädda sin sons framtid från ett tioårigt fängelsestraff, tvingas John att hitta bevis mot en framstående knarkhandlare. Han bestämmer sig för att infiltrera den undre världen och bekämpa brottslingarna på deras eget spel.

Dwayne ”The Rock” Johnson spelar huvudrollen som John Matthews, en hängiven far som inte tvekar att ställa upp för sin son. Barry Pepper och Jon Bernthal spelar två poliser som hjälper John i hans farliga uppdrag att avslöja knarkhandlaren.

”Snitch” är en spännande thriller som utforskar frihetsbegär, mod och uppoffringar. Filmen ger en inblick i den farliga och skoningslösa världen av narkotikahandel och visar hur en man är redo att göra vad som helst för att rädda sitt barn. Med en imponerande ensemble och adrenalinfylld action, är ”Snitch” en film som håller tittaren på kanten av sin stol och får dem att fundera över de gränser de skulle korsa för att rädda sina älskade.