Sex Tape

Sex Tape

[from trailer]
Robby: Who has sex for three hours?
Jay: We did!
Robby: That's the length of the movie "Lincoln". You did the full Lincoln.

Sex Tape är en komedifilm regisserad av J och handlar om Annie och Jay, ett par som känner att deras sexliv har förlorat sin passion. För att krydda till tillvaron bestämmer de sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. Dock får deras plan en oväntad vändning när inspelningen hamnar på ett antal surfplattor som de har gett till sina familj och vänner som presenter.

I huvudrollerna ser vi den fantastiska Cameron Diaz som spelar Annie och den charmige Jason Segel som spelar Jay. Deras komiska talanger och starka kemis gör dem till den perfekta komediduon. Rob Corddry, känd för sin skarpa humor, är också med och bidrar till den hysteriska stämningen.

Filmen utspelar sig i en virvelvind av pinsamma och kaotiska situationer när Annie och Jay desperat försöker att förtäcka och återfå sina surfplattor innan någon upptäcker vad som egentligen finns på dem. Deras brådskande och vilda äventyr för dem genom en rad oväntade hinder och möten med återkommande karaktärer som livar upp handlingen.

Sex Tape är en underhållande och skruvad komedi som tar oss med på en galen resa genom parets pinsamma och humoristiska försök att rädda sin integritet. Med en trovärdig och rolig ensemble cast, levereras filmen med skratt och överraskningar som får oss att skratta högt och vara tacksamma för vårt eget privata liv i sovrummet.