Once Upon a Time... In Hollywood

Once Upon a Time… In Hollywood

Jay Sebring: Is everybody okay?
Rick Dalton: Well… the fuckin' hippies aren't. That's for goddamn sure.

Once Upon a Time… In Hollywood är en film regisserad av den otroligt talangfulla Q, som tar oss tillbaka till Los Angeles år 1969. Under denna tid genomgår nöjesbranschen en förvandling som håller på att förändra den för alltid. I mitt i denna turbulens följer vi tv-stjärnan Rick Dalton och hans trogna stuntman Cliff Booth, som båda kämpar för att göra comeback i ett Hollywood som de knappt känner igen.

Med ett imponerande ensemble bestående av några av de bästa skådespelarna i vår tid – Leonardo DiCaprio, Brad Pitt och Margot Robbie – tar denna film oss på en gripande resa genom den dynamiska och färgstarka eran i filmens huvudstad. DiCaprio spelar rollen som den fallande stjärnan Rick Dalton, som är fast besluten att väcka liv i sin karriär och återigen stråla på biografernas silverduk. Pitt imponerar som hans lojala och orubbliga stuntman Cliff Booth, som blir Ricks bästa vän och ständiga stöd i detta ovissa och föränderliga Hollywood.

Genom filmen kastas vi in i samspelet mellan dessa verkligt unika karaktärer och deras sätt att hantera denna nya värld av filmbranschen. Once Upon a Time… In Hollywood ger oss en verkligt nostalgisk känsla, med en kärleksfull hyllning till 1960-talets Los Angeles och dess ikoniska platser, fester och livsstilar.

Q fångar på ett mästerligt sätt stämningen och estetiken från denna period, vilket skapar en heltidsresa för publiken. Filmen lyckas både underhålla och beröra, samtidigt som den tar upp värdefulla frågor om förändring och vad som faktiskt definierar framgång inom nöjesbranschen.

Once Upon a Time… In Hollywood är en film som inte bara är beroendeframkallande och gripande från början till slut, utan också en hyllning till en era och en stad som kommer att för evigt bevara sig i filmhistorien. Med fantastiska skådespelarinsatser och en känsla av autenticitet tar denna film oss med på en oförglömlig resa bakom kulisserna till en svunnen tid i Hollywoods gyllene era.