Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back

Samantha: When things get hairy, I just pick out the alpha guy.
Turner: And what? He's supposed to protect you?
Samantha: No, I give him shit. Strong guys don't hurt you. The weak guys do that. Strong guys always have little sisters. Or they want one. I don't know why, that's just how it is.

Jack Reacher: Never Go Back är en spännande actionfilm regisserad av Edward Zwick. Handlingen kretsar kring huvudkaraktären Jack Reacher, spelad av Tom Cruise, och hans tidigare kollega Susan Turner, spelad av Cobie Smulders.

När Susan blir arresterad för landsförräderi, tar Jack på sig uppgiften att frige henne från arresten. Men snart upptäcker de båda att gripandet bara är en del av en mycket större konspiration. De måste samarbeta för att avslöja sanningen innan deras eget liv är i fara.

Under sin flykt från lagen stöter de på en hemlighet från Jacks förflutna. Den här hemligheten kan förändra hans liv för alltid. Jack och Susan blir tvungna att ta itu med faror och utmaningar för att överleva och bringa rättvisa.

Filmen är fylld med spänning, action och överraskande vändningar. Tom Cruise och Cobie Smulders gör en fantastisk insats i huvudrollerna med sin starka kemi och karaktärsutveckling. Aldis Hodge är också med och levererar en minnesvärd prestation.

Jack Reacher: Never Go Back är perfekt för de som älskar actionfyllda thrillers och spännande mysterier. Regisserad av Edward Zwick, sätter denna film inte bara publikens hjärta i fart, men även öppnar dörren till Jack Reachers mörka och förrädiska förflutna.