White House Down

White House Down

President Sawyer: Martin, as the President of the United States, this comes with the full weight, power and authority of my office. Fuck you.

White House Down är en spännande actionfilm regisserad av Roland Emmerich och med en stjärnspäckad ensemble. Huvudrollen spelas av Channing Tatum som John Cale, en polis som precis har blivit nekad drömjobbet på Secret Service. För att inte göra sin dotter besviken tar han med henne till Vita Huset på en rundtur.

Drama uppstår när byggnaden omringas av en tungt beväpnad paramilitär grupp. En våldsam strid utbryter och chaos sprider sig genom hela Vita Huset. John tas tillfånga av de beväpnade männen, men hans styrka och mod hjälper honom att överleva och kämpa för att rädda dagen.

Jamie Foxx spelar rollen som USA:s president i denna intensiva kamp mot de angripande fienderna. Maggie Gyllenhaal oförtröttligt agerar som Secret Service-agent för att skydda både presidenten och grundlagsstrukturen.

White House Down är en explosiv film som kombinerar spänning, action och intriger på vita duken. Med sina realistiska effekter och sin dramatiska handling är detta en film som definitivt kommer att hålla dig på kanten av din stol.