How to Be a Latin Lover

How to Be a Latin Lover

Maximo: Peggy dumped me… I have no home, no money, no helicopter…

How to Be a Latin Lover är en underhållande film regisserad av Ken Marino. Handlingen kretsar kring Maximo, en smart ung man som drömmer om att bli rik utan att behöva arbeta en enda dag i sitt liv. Han uppnår detta genom att förföra rika äldre kvinnor och slutligen gifter sig med en förmögen dam som är över dubbelt så gammal som han.

När Maximo vaknar upp 25 år senare bredvid sin nu 80-åriga fru, inser han att hans liv har förändrats och att han har blivit bortskämd och uttråkad. Men han får en stor chock när hans fru dumpar honom för en yngre bilförsäljare. Nu står han inför den tuffaste utmaningen i sitt liv – att hitta ett sätt att klara sig själv och hitta ny mening.

Filmen erbjuder en rad skickligt framförda roller av Eugenio Derbez som Maximo, Salma Hayek Pinault som hans före detta fru och Rob Lowe som den yngre rivalen. Denna komiska historia ger en unik inblick i Maximos desperata försök att hitta kärlek och ett meningsfullt liv, samtidigt som den bjuder på en mängd skratt och en charmig berättelse om självupptäckt.