A Very Merry Bridesmaid

A Very Merry Bridesmaid

Leah Taylor: I just love poinsettias. They're so happy.
Drew Vaughn: Happy?
Leah Taylor: Yea. They're happy. Don't these make you happy? I can see why Paul wants to get married around a whole bunch of them. Did you know that these are actually the Christmas Eve flower?
Drew Vaughn: Really?
Leah Taylor: Yea. I think it was back in the sixteenth century. The story is that there was a little girl in Mexico. And she gathered up a bunch of weeds to bring to her church on Christmas Eve and a miracle turned them from green to red.

A Very Merry Bridesmaid är en charmig och hjärtevärmande film regisserad av D. Historien kretsar kring Leah, vars 30-årsdag sammanfaller med hennes brors bröllop på julafton. För att göra det ännu mer speciellt har hennes barndomskärlek återvänt till staden för ceremonin och han är fast besluten att se till att hennes speciella dag inte glöms bort.

Leah, spelad av den talangfulla Emily Osment, är en omtänksam och lojal vän som alltid sätter andras behov framför sina egna. Medan hon är upptagen med att hjälpa till med bröllopsplaneringen och se till att allt går smidigt, tappar hon bort sig själv i processen och förbiser sin egen födelsedag.

Det är här som Casey Deidrick gör sin grandiosa inramning som Leahs barndomskärlek, en karaktär som håller sig i bakgrunden men som alltid har haft en speciell plats i Leahs hjärta. Han bestämmer sig för att överraska henne och göra hennes födelsedag minnesvärd samtidigt som han ser till att bröllopsceremonin blir perfekt.

Frances Leigh ger också en fantastisk prestation som Leahs bästa vän och brors nära vän. Hon står vid Leahs sida genom både glada och svåra stunder och är en viktig del av filmens berättelse om vänskap och kärlek.

A Very Merry Bridesmaid är en underhållande och romantisk film som väcker känslor av lycka och värme. Med en blandning av humor, spänning och en touch av nostalgi är den perfekt att se under julen eller när du vill koppla av och njuta av en feel-good-film.