Unlocked

Unlocked

[last lines]
Wilson: Run, sir!
[pulls out a live grenade]

Unlocked är en spännande actionfilm regisserad av Michael Apted och som har Noomi Rapace i huvudrollen. Filmen handlar om Alice Racine, en expertförhörsledare vid CIA som tvingades genomgå ett traumatiskt misslyckande under ett uppdrag i Paris. Efter att flera personer dött i ett terrorattentat, återkallas hon till tjänst för att förhindra en potentiell biologisk attack i London.

Men Alice blir snart förledd och förrådd av personer inom sin egen organisation. Nu tvingas hon på flykt och som ensam resurs försöker hon desperat rädda både sig själv och oskyldiga liv. Hon får hjälp av en mystisk MI5-agent, spelad av Orlando Bloom, och en resolut MI6-officer, spelad av Toni Collette.

Unlocked innehåller en spännande blandning av action, intriger och fara. Noomi Rapace levererar en stark och övertygande prestation som den tuffa och skickliga Alice Racine. Medan hon kämpar för att avslöja de skyldiga och stoppa attentatet, möter hon farliga motståndare och gör allt för att överleva.

Unlocked är en intensiv thriller som tar oss med på en adrenalinfylld resa genom Londons gator, med Noomi Rapace i en imponerande rollprestation. Med en stark ensemble av skådespelare och en gripande historia är detta en film som kommer att hålla tittarna på helspänn.