Three Wise Men and a Baby

Three Wise Men and a Baby

Stephan Brenner: She's so cool. Remind me why you dumped her again?
Taylor Brenner: I didn't.
Stephan Brenner: Ah. Yeah, that makes sense.

Three Wise Men and a Baby är en hjärtevärmande film regisserad av T som tar oss med på en oförglömlig resa under julhelgen. Handlingen kretsar kring tre bröder som plötsligt får sitt liv totalt omkullkastat när de oväntat blir ansvariga för att ta hand om en liten bebis.

Paul Campbell, Tyler Hynes och Andrew Walker spelar huvudrollerna som de tre bröderna som tidigare har haft minimal kontakt med varandra. Deras olika personligheter och levnadssätt får dem att ofta hamna i konflikt med varandra. Men när de får reda på att de måste samarbeta för att ge den lilla bebisen en god jul, tvingas de att lägga sina olikheter åt sidan och istället fokusera på att göra det bästa för det värdefulla barnet.

Filmen bjuder på en perfekt blandning av komedi, drama och julstämning. Genom känslosamma och roliga stunder får vi följa dessa tillsynes trevägsfrämlingar när de snabbt omvandlas till en sammansvetsad familj. Genom att övervinna hinder och utmaningar tillsammans inser bröderna att deras samarbete är nyckeln till en minnesvärd och kärleksfull jul för dem och bebisen.

Three Wise Men and a Baby är en film som är full av värme och medkänsla. Den lyckas fånga essensen av kärleken och betydelsen av familj under en tid då det är som viktigast. Med starka skådespelarprestationer från Paul Campbell, Tyler Hynes och Andrew Walker får tittarna uppleva en rörande berättelse om förändring och vänskap. Det är en jultid film som är säker på att sprida glädje och värma hjärtan hos alla som ser den.