The Lost Daughter

The Lost Daughter

Leda: I'm an unnatural mother.

The Lost Daughter” är en händelsefylld film regisserad av M. Den handlar om en högskoleprofessor som genomgår en personlig omvälvning efter att ha stött på en kvinna och hennes lilla dotter under en semester i Italien. När professor Natalia (spelad av Olivia Colman) möter den mystiska Nina (Dakota Johnson) och hennes dotter, påverkas hon starkt av deras närvaro och det väcker upp djupa minnen från hennes eget förflutna.

Som tiden går avslöjas det att Natalia har en komplicerad relation till sin egen dotter och genom hennes möte med Nina och hennes dotter tvingas hon konfrontera de val hon gjort och de osynliga konsekvenserna de har haft. Peter Sarsgaard spelar också en betydande roll som Natalias före detta make, som har sin egen inverkan på hennes liv.

”The Lost Daughter” utforskar teman som moderskap, skuld och hur vårt förflutna kan påverka vårt nuvarande liv. Med en stark ensemble, inklusive den hyllade Olivia Colman och den begåvade Dakota Johnson, lovar filmen att vara en emotionell och tankeväckande resa för tittarna.