The Darkest Hour

The Darkest Hour

Skyler: How'd you come up with that?
Sean: I don't know. Shark Week.

I filmen ”The Darkest Hour,” regisserad av Chris Gorak, blir världen skakad av ett rymdangrepp som föröder Moskva och förändrar livet för dess invånare för alltid. En grupp överlevande, bestående av Emile Hirsch, Max Minghella och Olivia Thirlby, kämpar för att hitta ett sätt att slå tillbaka mot de främmande inkräktarna och rädda mänskligheten från deras förödande planer.

I det kaos som följer efter attacken upptäcker gruppen att de främmande inkräktarna är osynliga energiutlevare som kan utplåna mänsklig närvaro med lätthet. De är fast beslutna att inte ge upp och med hjälp av en mystisk motståndsledare, spelad av Olivia Thirlby, letar de efter sätt att bekämpa och överlista invasionsstyrkan.

I en kamp mot tiden och med begränsade resurser måste gruppen använda sin upptäckt av främmande inkräktarnas svaghet för att skapa vapen och strategier för att överleva och slå tillbaka. De måste också övervinna sina egna rädslor och konflikter för att samarbeta och bli starkare tillsammans.

”The Darkest Hour” tar oss med på en spännande och intensiv resa genom en post-apokalyptisk värld där överlevnad är det enda som räknas. Det är en film fylld av spänning, action och överlevnadskamp, där Emile Hirsch, Max Minghella och Olivia Thirlby levererar starka och engagerande prestationer.