Polisskolan 5 - uppdrag Miami Beach

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

Capt. Thaddeus Harris: Some dickhead is standing in my sun!
Sgt. Nick Lassard: Oh, Captain Harris! Hey, I didn't see you there. You know, I don't think we've been introduced. My name is Nick…
Capt. Thaddeus Harris: I don't care who you are, buttwipe. Just get out of my sun!
Sgt. Nick Lassard: Buttwipe?
Capt. Thaddeus Harris: Scram, sleazeball!
Sgt. Nick Lassard: Okay, fine.
[Leaves]
Sgt. Nick Lassard: Buttwipe, huh? Never heard that before.
Lt. Proctor: That was great, Sir!
Capt. Thaddeus Harris: Proctor?
Lt. Proctor: Yes, Sir?
Capt. Thaddeus Harris: Now you're in my sun.

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach är en film regisserad av A. Filmen handlar om en grupp poliser med polisbrickor som befinner sig i Miami för ett konvent till ära för deras älskade kommissarie Lassard. Deras avsikt är att njuta av lite semester, men tyvärr tar brottsligheten ingen paus. Mitt i allt kaos blir Lassard kidnappad, dock utan att han själv inser det.

Filmen har flera kända skådespelare, inklusive Matt McCoy, Janet Jones och George Gaynes. Dessa skådespelare ger liv åt sina karaktärer och bidrar till den komiska och spännande atmosfären i filmen. Publiken får följa med på ett äventyr fyllt av skratt och spänning när poliserna kämpar för att rädda sin älskade kommissarie och sätter stopp för brottsligheten.

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach är en underhållande film som bjuder på både action och humor. Den passar bra för de som gillar komedier och vill ha en lättsam och rolig upplevelse.